Gezinsuitje of Familiedag aan het water in Giethoorn beleven!

Bij deze Familiedag in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een boerenbrok
  • Rondvaart van 1 uur of fluister/kanotocht van 2 uur
  • Vrij gebruik Gieterse activiteiten
  • Build your own Burger

  Prijs: € 27.50 p.p. (€ 15 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar)
  Toeslag € 5,00  p.p. voor barbecue of buffet(min. 15 pers)

  Prijzen van deze familiedag in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Gezinsuitje of Familiedag aan het water in Giethoorn beleven!

  Een leuke dagje uit aan het water in Giethoorn beleven waarbij niks moet en alles mag. Gewoon lekker ontspannen, borrelen op het terras of in het café, terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de omheidne speeltuin, speelzolder of op het water.

  Rondvaart maken, Giethoorn ontdekken, terrasje pakken!,of  kies voor Hacked the game of speel het VR Moorspel U kunt het zelf invullen. 

Programma:

14.00 uurOntvangst met een kopje koffie of thee (en voor de kinderen één andere consumptie) met ambachtelijke boerenbrok.

14.30 uurEen rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving of een tocht met fluisterboot of kano van 2 uur

15.30 uur
U kunt het dorp op eigen gelegenheid gaan bezoeken of u kunt vrij gebruik maken van:
- Speelzolder met ballenbak, megablocks, airhockey en biljart en kegelbaan
- Gietersbowlen - Bowlen in de openlucht op zijn Gieters
- Tower of Giethoorn - Mega toren van Pisa gebasseerd op Giethoorn
- Breinbrekers - Diverse denk en doe opdrachten
- Omheinde speeltuin

17.30 uur
Stel als afsluiting je eigen luxe hamburger samen en geniet van een Build your own Burger met side dish naar keuze 
Dit arrangement is ook te beginnen om 10.00 uur met het Hamburgermenu om 13:30 uur.

Sfeervolle locatie aan het water

  Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets!
  Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

  Dit gezellige Amerikaans getinte luxe hamburrestaurant biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin, speelzolder.
  (met ballenbak en kegelbaan). Stel je eigen luxe burger samen in deze American diner volgens het Build-Your-Own-Burger menu of kies voor één van de andere gerechten en is  bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

  Tegen een toeslag zijn de volgende activiteiten ook mogelijk:

  • Lopen op het water + € 5,00 p.p.U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)
  • Hacked the Game + € 115,00 (min. 4 - max. 8 personen)Lukt het jullie om de parkmanager te overtuigen van julliem onschuld en de identiteitssfraude binnen de 75 minuten ongedaan te maken?
  • The Bomb +€ 7,50 p.p.
   Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen,  voordat het te laat is!
  • Pubquiz +€ 7,50 p.p. (minimaal 10 personen)Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest
  • VR-Moorddiner in drie gangen + € 17,50 (upgrade op genoemde dish in het programma)Probeer de moord met elkaar op te lossen door in een virtiuele wereld te stappen. Het spel wordt tijdens het Build-Your-Own-burger 3-gangen menu gespeeld. Met toeslag is het ook mogelijk te gaan voor het Giethoorn menu + € 27.50
  • Crazy Bingo + € 17,50 p.p. (min 10 pers)Speel het Oer-Hollandse Biongo spel in een modern jasje. Stel je eigen Bingo kaartt samen, speel de diverse leuke, originele en hilarische rondes met leuke opdrachten en swingende vragen
  • Bubbel voetbal, Arrow Battle, Vlot bouwen (min. 10 prsonen) Prijs op aanvraagSpeel het hilarische bubbelvoetbal of neem het op tegen elkaar tijdens de Arrow Battle met pijl en boog of ga de uitdaging aan om met je team zo snel mogelijk ene vlot te bouwen
8.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Aniel

9

Dit is een super leuk uitje geweest. Waar voor je geld. Helaas wisten wij niet dat je in het meertje kon zwemmen (afkoelen). Parkeren is zeer beperkt, stond dus super ver weg, niet te doen met kleine kinderen.

Jitske Hengst

7

Prima en rustige locatie in het levendige Giethoorn, erg geschikt om een leuke familiedag te houden. Eten was erg lekker en voldoende. Het enige dat jammer was, dat er vermeldt wordt dat er gratis gebruik gemaakt kon worden van de spelletjes op zolder, terwijl er bijna overal muntgeld in moest voor de aanwezige machines. Verder uitstekend en aantebevelen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.