Rondvaart, Bowlen en lekker eten in het gezellige dorp Giethoorn - Familiedag voor jong en oud

Deze gezellige familiedag is inclusief:

  • Ontvangst in Giethoorn met 1x een warme consumptie en cake
  • Rondvaart in Giethoorn van 2 uur
  • In Zwartsluis 1 uur bowlen + 1 consumptie (geen sterk alcoholische dranken)
  • Pannetjesdiner in Zwartsluis

  Prijs:
  € 44,00 p.p.
  € 34,00 p.p. Kinderen 3 t/m 11 jaar 

  Prijs geldig vanaf minimaal 8 personen.
  TIP Optioneel bij te reserveren picknick a € 12.50 p.p. 

  De prijs van deze gezellige familiedag in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2020.

Rondvaart, Bowlen en lekker eten in gezellig Giethoorn

Kom gezellig met je familiedag dit jaar naar Giethoorn. Dit arrangement is geschikt voor jong en oud van grootouders tot baby's, iedereen kan mee.

Ontvangst in Giethoorn en rondvaart

11:00 uur Aankomst bij ons restaurant in Giethoorn het Venetië van 't Noorden waar u start met 1x een warme consumtpie en cake.

12.00 uur Een rondvaart van 2 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes, over het meer 't Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

bowlen - pannetjesdiner

  14:00 uurVrije tijd in Giethoorn. Vanaf ons gezellige restaurant loop je gemakkelijke het dorp in voor een kleine wandeling.
  15.15 uur
  Vertrek op eigen gelegenheid vanuit Giethoorn naar Zwartsluis (± 12 km.) voor het vervolgprogramma.

  16.00 uur
  Aangekomen in Zwartsluis gaat u een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.

  17.30 uur
  Ter afsluiting van een enerverende dag kunt u na het bowlen genieten van een heerlijk pannetjesdiner.

  19.30 uur
  Afsluiting
  TIP: Boek er een heerlijke picknick bij. Jullie kunnen de picknick of tijdens de rondvaart of tijdens de wandeling opeten. 

9.1 | 7 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

We vonden het erg leuk en hebben het als zeer plezierig ervaren! Het hele arrangement is erg goed bevallen.

An de Jong

10

Ik spreek ook namens de 15 andere dames .Het was het derde arrangement bij jullie en het was fantastisch. Iedereen heeft het erg naar de zin gehad. Het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest. Er zijn nog veel mogelijkheden dit was precies goed ook omdat er dames bij zijn die niet zo goed meer lopen. Nogmaals we zijn zeer tevreden . We geven hiervoor een hele vette 10 Vr gr An de Jong

Anoniem

9

De hele groep, 11 personen (10x 53 -64 en 1x 90 jaar), is zeer tevreden over de invulling van deze familiedag. Alles prima verzorgd, vriendelijke medewerk(st)ers en alles precies goed getimed (met gratis mooi weer). Voor herhaling vatbaar, ondanks minimaal 3 uur reizen.

Ben Heijnen

9

Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Het hele arrangement was perfect. kinderen en klein kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Houden zo.

Marino Kuipers

8

De hele familie heeft genoten van deze dag. Alles was goed geregeld zoals we hadden afgesproken.

A. Weterings

10

Een mooie ervaring via een geweldige organisatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Geen moeite was te veel om het ons naar de zin te maken. Een groot compliment voor het personeel van het restaurant die ons buitengewoon in de watten heeft gelegd. (eten - glutenvrij - dit spontaan melden aan volgende restaurant). En tenslotte een pluim voor degene die verantwoordelijk was voor het weer ! Kortom een aanrader van de bovenste plank.

Anoniem

9

Een hartelijke ontvangst, een vriendelijke schipper met een mooi en goed verhaal dat bij onze interesses aansloot. Daarna de sfeer geproefd van toeristisch Giethoorn. Ook bij de bowling een warme ontvangst, goede uitleg. Tot slot een heerlijk pannetjes diner, met naast het vlees lekkere groente, warm en koud.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.