Uitdagend Giethoorn- Ontsnappen en ontspannen in de Weerribben Wieden

Dit Escape Giethoorn arrangement is inclusief:

  • Dag programma van 10.15 tot 15:30 uur
  • 2x koffie/thee en appelgebak bij het ontvangst
  • Rondvaart van 1 uur  of een Fluister- of kanotocht van 2 uur door Giethoorn
  • Create your own Burger of koffietafel met soep enkroket
  • Hacked the Game

Prijzen:4-5 personen € 59,50 p.p.
6-8 personen € 47,50 p.p.
9-10 personen € 59,50
12 tm 16 personen € 47,50 p.p.
Kiest u voor de optie om af te sluiten met een barbecue + € 22,00 p.p, of het VR-moorddiner in 3 gangen + € 35,00 p.p.

De prijzen van dit Escape Giethoorn arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Ontsnappen & ontspannen: Escapen in Giethoorn

  Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging om binnen 75 minuten julllie identiteit veilig te stellen. Een uitdagend dagje Giethoorn in de Weerribben-Wieden.

Sfeervolle locatie aan het water

Dit gezellige Amerikaans getinte luxe hamburrestaurant biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin, speelzolder. (met ballenbak en kegelbaan). Stel je eigen luxe burger samen in deze American diner volgens het Build-Your-Own-Burger menu of kies voor één van de andere gerechten en is  bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, The Bomb (virtual game), VR-moordspel of speel hacked the game (escapegame). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Extra activiteiten:

Tegen een toeslag kunnen onderstaande activiteiten worden bijgeboekt vanaf april 2021:

  • Lopen op het water + € 5,00 p.p.
   U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)
  • The Bomb + € 7,50 p.p.Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!
  • Pubquiz + € 7,50 p.p.Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest
  • VR-Game La Casa di Papel € 15,00 p.p. (minimaal 4 pers)Speel nu deze spectaculaire VR-game gebaseerd op de populaire tv-serie 

Programmavoorbeeld

  10:15 uurOntvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak.

  11:15 uurEen rondvaart van 1 uur, een tocht met fluisterboot  of kano van 2 uur door Giethoorn en omgeving

  13:15 uurBuild-Your-Own-Burger met side dish of koffietafel met soep en kroket.

  14.00 uurDe parkmanager komt jullie vragen om uitleg over de openstaande rekeningen die op jullie naam staan. Lukt het jullie de identiteitsfraude ongedaan te maken?

  15.30 uur
  Bezoek de pittoreske dorpskern op eigen gelegenheid

  Optioneel:

  17:30 uur
  De dag wordt afgesloten met een barbecue 1 of het VR-Moorddiner met een 3-gangen menu (1)

  19:30 uurGeschat einde.

  Bent u met meer dan 8 personen, dan wordt het gezelschap verdeeld in 2 groepen en speelt u ook een ronde Braingame. 

9.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Wij hadden een escape room arrangement giethoorn voor 18 pers. Het was super geregeld en ook telefonisch goed contact gehad. Een aanrader!

Anoniem

10

We hebben een geweldige zussendag gehad afgelopen zaterdag. Alles wat goed geregeld!! Ik had een diner geboekt, maar bij aankomst hadden ze op een BBQ gerekend. Bij navraag konden we alsnog het diner krijgen. Top!! Voor herhaling vatbaar!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.